CHAOTHAI

masaža v dvoje

Včasih si kar težko vzamemo dovolj časa za ljudi v svojem življenju, tudi za tiste, ki so nam najbližje.

Si zato želite nekaj posebnih trenutkov, ki bi jih preživeli v družbi z ljubljeno osebo?

 

Če iščete nekaj nevsakdanjega,

pri čemer se boste s svojim partnerjem še bolj povezali,

potem je masaža v dvoje odlična izbira za vas:

  1. Je izvrstna priložnost, da preživite več kvalitetnega časa z vam drago osebo, hkrati pa naredite nekaj dobrega tudi za telo, um in dušo.
  2. Je enkratna prilika, da združite prijetno s koristnim: izkusite vse, kar tajska masaža ponuja, a tokrat v dvoje, kar je še posebna poslastica.
  3. Je popoln način, da odvržete stres ter se počutite bolje, tako fizično kot psihično.
  4. Je najboljši način, da se umaknete od vsakdanje rutine, napornega dela doma in v službi. Življenje se dandanes odvija zelo hitro, zato si enostavno morate vzeti nekaj časa tudi zase in za nekoga, ki vam pomeni največ.
  5. Je odlična priložnost, da si (nesebično) privoščite masažo, ki si jo že tako dolgo želite.

 

Najlepša hvala za neprecenljivo izkušnjo tajske masaže za pare, s katero sem presenetil svojo ženo ob prvi obletnici poroke. Uživala sva prav vsak trenutek! Po masaži sva se počutila veliko bolj sproščena, povezana in še bolj zaljubljena, tako da sva večer zaključila na najbolj romantičen način ;). Že zdaj se veseliva naslednje priložnosti, da si privoščiva takšno masaža. Morda bo pa naslednjič žena presenetila mene, moj rojstni dan se približuje in slišal sem, da ponujate tudi darilne bone!

Tim

iz Ljubljana

Zdaj, ko poznate prednosti masaže v dvoje, vam preostane le še to, da izberete ustrezen dan in uro za vajino masažo. Partnerja lahko povprašate, kdaj mu ustreza in ta termin rezervirate še danes!

Lahko pa ga presenetite z najboljšim darilom – darilnim bonom za masažo! Prepričana sem, da bo to več kot prijetno presenečenje, ki se vam bo še kako obrestovalo ;).

CENA:

Iz cenika izberite katerokoli masažo. Lahko sta tudi različni. Priporočljivo je, da sta enako dolgi.

P. S. : Si lahko zamislite kaj bolj prijetnega, kot je masaža? To je masaža v dvoje! Saj ne trdimo, da je kaj narobe, če si masažo privoščite sami, a z ljubljeno osebo je ta dogodek še 10 krat bolj čudovit. Rezervirajte takoj!

P. P. S. : Masaža v dvoje je tudi odlično darilo za vašo prijateljico, sestro ali mamo. Obdarujte jo z darilnim bonom za masažo!

masaže

Darilni boni

Čudovito oblikovani | Zelooo zaželeni

b

Cenik

Masaže | Darilni boni | Paketi 3+1

Kje se nahajamo

Rakuševa 32, LJ-Šiška | Celovški Dvori (nasproti Aleje)

Masaža za dva

Istočasno. V istem ali ločenem prostoru.